Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r83181redp/public_html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
5 pași pentru a obține imagini de calitate de folosit pe Facebook

imagini pentru facebook

Fie că vrei doar să adaugi conținut pe pagina business-ului tău sau că vrei să creezi reclame, imaginile pe care vrei să le folosești trebuie să fie corespunzătoare. Și nu doar că trebuie să aibă legătură cu mesajul pe care vrei să-l transmiți și că trebuie să trezească emoții, ci trebuie să fie de calitate.

Probabil că ești deja familiarizat cu ideea că imaginile au un rol important în viața noastră de zi cu zi și că acestea fac mai mult decâ o mie de cuvinte, așa că trebuie să profiți de acest aspect la maximum când vine vorba de a stabili legături cu fanii de pe Facebook.

Ce înseamnă că imaginile trebuie să fie clare și de calitate pentru a le putea folosi pe Facebook și a avea impact pozitiv și interacțiuni din partea fanilor de pe urma lor? Înseamnă că trebuie să ții cont de anumite reguli impuse de Facebook și să înțelegi modul în care aceste reguli funcționează.

Iată cei 5 pași pe care trebuie să-i respecți pentru a obține imagini de calitate de folosit pe Facebook:

  1. Latura imaginilor trebuie să fie mai mare de 700 pixeli (de exemplu 720, 960 sau 2048 pixeli) astfel încât, atunci când le încarci pe Facebook, acestea să nu-și piardă claritatea atunci când vor fi comprimate de rețeaua de socializare.
  2. Tot din această cauză ele nu trebuie să fie mai mari de 1 MB, căci altfel vor avea mai mult de suferit atunci când Facebook va trebuie să le redimensioneze.
  3. Pentru a fi sigur că își vor păstra calitatea poți bifa opțiunea de High Quality atunci când creezi un album pe Facebook.
  4. Înainte de a uploada pozele salvează-le în format png. În momentul de față Facebook nu comprimă imaginile ce au acest format, așa că ai șanse mai mari ca ele să-și păstreze mai bine calitatea.
  5. Nu în ultimul rând, ai grijă ca imaginile să aibă dimensiunile potrivite cerute de Facebook, astfel încât acestea să se vadă bine pe toate dispozitivele, în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Vezi aici ultimele dimensiuni impuse de Facebook:

dimensiuni imagini Facebook

sursa foto: jonloomer.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *