Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r83181redp/public_html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
Servicii
5

Management Social Media

Prezența în Social Media ușurează interacțiunea cu clientul. De aici se pot obține un review, o apreciere sau o recomandare, elemente care vor conta enorm în decizia de achiziție a unui viitor client.

9

Promovare online

Nu ai suficientă vizibilitate online? Ai căutat soluţii să creşti traficul pe site şi să-ți faci cât mai cunoscut brandul, produsele sau serviciile? Vrei rezultate rapide, recunoaştere şi implicit o creştere a cifrei de afaceri?

3

Web design

Oglinda activității tale se confundă aproape exclusiv cu pagina ta web. Încă nu ai un site? Atunci e momentul să-ți faci! Ai totuși o pagină dar nu are conținut actualizat sau designul este învechit? Atunci e nevoie să-i faci un facelift!

1

Consultanță

Te-ai gândit să-ţi dezvolţi afacerea, să o promovezi mai bine, dar nu ştii cum să faci?
Îţi oferim consultanţă specializată și dezvoltăm strategii care vor fi centrate pe obiectul afacerii tale, pe serviciile şi produsele pe care le oferi clienţilor.