Dacă te întrebi de ce concurența are mai mult succes, atunci fii sigur că ea își promovează afacerea. Soluții de promovare sunt multiple. O poți face tradițional prin banere afișate stradal, prin flyere plasate în cutiile poștale, prin reclame difuzate în presă, radio sau la TV. Nu-i deloc o variantă rea, dar de unde știi care-i impactul? Câți au văzut reclama? La câți a ajuns mesajul tău? Oare a ajuns fluturașul unde trebuia? Și la ce costuri?
Când aproape toată lumea s-a mutat în online, fii sigur că acolo sunt și clienții tăi. Acolo îi găsești cu mesaje personalizate și adaptate instant, acolo îi poți targheta după nevoile tale și tot acolo poți cuantifica rezultatele cu precizie. Și toate acestea la costuri accesibile.
Așa că hai să-ți prezint două canale de promovare cu care să atingi succesul.

Promovare pe Facebook

promovare Facebook

Dincolo de managementul profesional făcut pe conturile de Social Media, există și componenta de promovare plătită, una esențială în strategia de marketing.
Lucrurile au evoluat fantastic în ultimul timp și Facebook Ads a devenit un instrument extrem de util atunci când companiile caută să-și lărgească baza de fani ori doresc să trimită mesajul lor către mai mulți potențiali clienți. Acum o pot face în cel mai complex mod cu putință, la costuri reduse și cu o targhetare foarte precisă, în funcție de interese, locație, gen, vârstă etc.

Având o mare experiență pe acest segment îți putem face legătura cu clienții pe care îi cauți:

 • aducem serviciile și produsele companiei în atenția a zeci de mii de persoane
 • concepem anunțurile și targhetăm în așa fel încât mesajul să ajungă doar la persoanele care ar putea fi interesate
 • analizăm și optimizăm în timp real iar la final raportăm rezultatele
 • facem anunțuri care vor trimite clienții direct pe site-ul tău
 • îți consolidăm imaginea de marcă

Promovare PPC (Pay Per Click) prin Google AdWords

pay per click google adwords

Când aproape orice se investighează pe motoarele de căutare (o informație, un produs, un serviciu, o vacanță etc), e nevoie să-ți faci rost de un loc în față pe Google (motorul pe care caută 98% dintre utilizatorii români de internet). Tehnicile avansate de SEO sunt costisitoare și rezultatele vin după mai mult timp, iar investiția trebuie susținută constant pentru că și Google schimbă destul de des regulile jocului legat de indexare. Așa că cea mai la îndemână soluție este PPC (Pay Per Click) prin Google AdWords, cel mai complex și mai performant instrument de promovare online și cu cele mai bune rezultate.
Din prima zi business-ul tău va fi vizibil pe prima pagină în rezultatele căutării (Google Search) sau se va regăsi pe una dintre cele 2 milioane de pagini web din Google Display Network. Îți selectezi clienții potențiali cu maxim randament pentru că targhetarea o faci cu precizie, mesajul îl schimbi oricând, la fel și bugetele. Instant ai cifre și rapoarte despre ce se întâmplă cu campania ta iar plata, adică ce-i mai important pentru tine, n-o faci la afișări ci doar la click, atunci când clientul interesat va intra pe pagina ta web.

Cum lucrăm:

 • construim campanii (analizăm cuvinte cheie potrivite afacerii, facem anunțuri și banere, targhetăm pe mai multe paliere)
 • recomandăm bugete și optimizăm costuri
 • urmărim permanent derularea campanilor pentru eficientizarea costurilor și creșterea rezultatelor
 • construim sau facem recomandări pentru optimizarea paginilor de destinație
 • preluăm campanii aflate în derulare dar care nu au dat randamentul scontat
 • facem campanii de remarketing (pentru clienți potențiali care au intrat pe site dar n-au finalizat o acțiune)
 • raportăm periodic rezultatele

BONUS

 • audit gratuit
 • un voucher de 200 lei la prima campanie

Dacă simți că te putem ajuta

Atunci nu ezita să ne contactezi

Sună acum la 0753.026.748 sau lasă-ne un mesaj și te contactăm noi