Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r83181redp/public_html/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 781
Web design
web design 1

Într-o perioadă în care gradul de informare al clientului a crescut foarte mult iar selecția se face riguros, lipsa de reflecție a activității unei firme într-o pagină web a devenit de neconceput. Devenit un puternic instrument de marketing care influențează deciziile de cumpărare în fiecare zi, site-ul trebuie să reprezinte o preocupare pentru fiecare business.

Prezența unui conţinut original şi de calitate asigură o bună reprezentare în mediul online şi conduce site-ul la o poziţionare prioritară pe motoarele de căutare. El asigură un trafic superior, o expunere mult mai mare pe reţelele de socializare şi adesea poate genera vânzări fără să fie nevoie de publicitate.

Și site-ul trebuie să arate bine pentru că 94% dintre respondenții unui sondaj recent au precizat că designul este motivul pentru care resping sau își arată neîncrederea într-o pagină web. Prima impresie contează iar prima impresie se obține astăzi de pe net. Așa că, dacă nu ai încă un site sau pagina ta nu este actualizată, nu te mai reprezintă și are nevoie de recondiționare, te invit să discutăm.

Construim cu cap, având obiective de marketing în minte, asta pentru a oferi companiilor oportunitatea să-și prezinte serviciile si produsele într-un mod cât mai atractiv dar mai ales pentru a putea oferi utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Pagina ta web are astfel toate șansele să devină cel mai bun agent de vânzări din companie.

Te putem ajuta cu:

  • construcție site care îmbină designul cu funcționalul și doar variante responsive, pentru o utilizare corespunzătoare pe toate dispozitivele
  • integrarea de instrumente care facilitează indexarea și analiza traficului
  • crearea de conținut original și de calitate
  • administrare și mentenanță site

BONUS

  • optimizare basic pentru motoarele de căutare
  • construcție profil de companie pentru o prezență optimă pe Google Search și Google Maps

Contactează-ne și hai să discutăm

Sună acum la 0753.026.748 sau lasă-ne un mesaj și te contactăm noi